OPEN POSITION

Varastonhoitaja
ESL Shipping on Itämeren johtava kuivia irtolasteja kuljettava varustamo. ESL Shipping varmistaa ja optimoi teollisuuden ja energiantuotannon tuote- ja raaka-ainekuljetukset ympärivuotisesti vaikeissakin sääolosuhteissa. Varustamo tarjoaa erityispalveluina suurten valtamerialusten lastauksia ja kevennyksiä merellä. ESL Shipping täyttää tänä vuonna 70 vuotta ja kuuluu pörssilistattuun Aspo-konserniin.
 
ESL Shipping osti vuonna 2018 ruotsalaisen kuivalastivarustamo AtoB@C Shippingin, jolla on tällä hetkellä 28 alusta 4000 ja 5000 dwt:n segmentissä. Yrityskaupan jälkeen ESL Shippingin ja AtoB@C Shippingin yhdistetty laivasto koostuu 49 aluksesta, ja konsernin liikevaihto on noin 180 miljoonaa euroa.
 

ESL Shipping Oy hakee palvelukseensa vakituiseen työsuhteeseen VARASTONHOITAJAA.

Etsimme varastonhoitajaa Raahen varikollemme huolehtimaan varaston toiminnasta ja tavarantoimituksista aluksillemme.

Varastonhoitajana vastaat tavaroiden vastaanotosta ja toimituksista ajallaan aluksille. Huolehdit varaston hoitoon liittyvästä kirjanpidosta ja varastosaldon seurannasta sekä osallistut myös tarvehankintoihin yhteistyössä varustamon teknisen osaston kanssa. Ajoittain olet mukana alusten korjaustöissä korjausmiehen kanssa.

Päivittäisenä työkalunasi on osto- ja varastonhallintaohjelmisto. Kansainvälisessä työympäristössä tarvitset englanninkielen suullista ja kirjallista osaamista.

Työssä menestymistä edesauttaa logistiikan perusasioiden tuntemus, organisointitaito sekä itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentelyote. Arvostamme ymmärrystä tehokkaasta varastonhallinnasta, kaluston käyttö- ja huoltotaitoja sekä joustavuutta alusten palveluun liittyvissä muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn mielenkiintoisessa toimintaympäristössä sekä Aspo-konsernin hyvät henkilöstöedut.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 31.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Hakijoita haastatellaan ja tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Ari Hurula, +358 400 682 412 tai ari.hurula@c-shipping.se

 
Updated 20.08.2019

Looking for more information?

Discover our fleet